Dé specialist in scheepsverzekeringen Scheepsverzekeringen

De beste dienstverlening rond scheepsverzekeringen

Bij EOC kunt u meer doen dan alleen verzekeringen afsluiten. Met ons verzekeringsadvies, de keuringen en inspecties die wij (vaak gratis) aanbieden en onze schade-expertise blijft u zorgeloos het water op gaan.

Verzekeringsadvies

Als u onderneemt in de maritieme sector staat er veel op het spel, waardoor er behoefte is aan deskundig advies. Een brand kan al snel leiden tot faillissement, maar ook diefstal, ziekteverzuim onder personeel of een ongeluk tijdens een reparatie kunnen een klap uitdelen aan uw bedrijf. Welke risico’s zijn het waard om zelf te dragen, welke kunt u beter afdekken? Als het gaat om grote belangen – scheepsbouwers, machinefabrieken, jachthavens of werven – is EOC Verzekeringsadvies er om u te helpen.

Maar ook aan de pleziervaart en aan mensen die wonen op het water bieden wij deskundig advies op maat. Onze experts helpen u geheel kosteloos met het uitzoeken en samenstellen van het beste verzekeringspakket voor uw situatie.

Schade-expertise, keuringen en inspecties

Wij hebben alle scheepskennis in huis om uw schip te voorzien van schadeafhandeling, keuringen, inspecties, certificeringen en technische onderzoeken. Ons team, EOC Expertise, zet zich daar met meer dan tien vakmensen voor in. Met deze dienstverlening verkrijgt u de juiste certificaten voor uw schip, een vlotte vaststelling van eventuele schade of een keuring op kwaliteit. Sommige van deze inspecties zijn inbegrepen bij onze scheepsverzekeringen!

Direct contact

Heeft u een vraag over onze diensten?
EOC Verzekeringsadvies: bel +31 (0) 88 - 66 99 4450 of mail naar eva@eoc.nl.